HAMAR: Storhamar er i gang med å lete etter ny hovedtrener. Stillingsinstruksen er krevende.

- Vi har profilern klar. Det betyr at vi har klare tanker om hvilke egenskaper han bør ha. Men vi har ikke kommet til konkrete navn ennå. I løpet av et par uker bør vi ha kartlagt aktuelle kandidater, sier Carl Oscar Bøe Andersen.
Han vil ikke sette noen dato på når en hovedtrener må være på plass.
- Dette er ikke noen hastesak. Vi skal bruke den tida som kreves for å finne den rette. For dette er en krevende jobb, spesielt med tanke på den profilen vi har valgt nå. De unge spillerne skal følges opp på en proff måte hele vegen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.