Med på møtet var foruten styret, økonomiutvalget, klubbens revisor Erlend Sandberg og daglig leder Erik Kristiansen.
- Konklusjonen etter møtet var, ifølge klubbens revisor Erlend Sandberg, at den økonomiske situasjonen Dragons er oppe i er håndterbar, under forutsetning av at vi følger det meget stramme budsjettet sesongen ut, at vi får tilført ny kapital og at laget holder et godt sportslig nivå, sier den daglige lederen i hockeyklubben på Hamar vest.
Erlend Sandberg vil ikke kommentere noen ting rundt dette.
- Jeg har ikke anledning på grunn av taushetsplikten, sier han til HA-sporten.
På møtet ble det også utarbeidet en prognose for hva klubben trenger av penger for å drive ut sesongen. Disse tallene blir lagt fram for hockeyforbundet i dag.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.