• FULLT: Hamar OL-Amfi var fylt opp av hockeyfrelste tilskuere.
    FOTO: Fredrik Hubred Hagen.

Det ble ikke den festkvelden Hamar-publikumet hadde drømt om. 7.000 tilskuere hadde tatt turen for å se Storhamar fortsette sin seiersrekke. Det endte med bråstopp.

Hamar-gutten Mats Larsen Mostue var en glad og lettet mann etter kraftanstrengelsen i Hamar OL-Amfi.

fornøyd med kampplanen

- Det er deilig at vi klarer å slå tilbake med en gang. Vi hadde planlangt å spille smart og tålmodig, og det synes jeg vi klarte veldig bra, sier Larsen Mostue.

Sist gang lagene møttes, kom Storhamar ut hardt i DNB Arena. I kveld var rollene snudd. Oilers ledet 3-0 etter første periode.

- Jeg vet ikke helt hvorfor det blir sånn. I forrige kamp ville vi altfor mye. Da ble vi gående individuelt i stedet for å spille etter de avtalene vi hadde planlagt. Det virket som Storhamar slet med det samme i kveld, sier Larsen Mostue.

Mostue er imidlertid klar på at det er mye jobb som gjenstår før gullet skal deles ut.

- ingenting avgjort

- Jeg tror det kommer til å bli tøft helt inn. Storhamar har mange gode enkeltspillere som kan utrette ting på egen hånd, mens vi har et sterkt kollektiv. Her er ingenting avgjort, sier backen.

7.000 tilskuere omkranset isflaten under kveldens kamp. 

- Det er sinnssykt morsomt å spille foran så mange tilskuere. Det er sånne kamper man drømmer om å spille, og det var ekstra gøy at vi klarte å stilne publikum, avslutter Stavangers nummer 12.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.