• FOTO: PRIVAT.

Storhamar hadde inntil onsdag ettermiddag  forhåndssolgt 2.600 billetter til torsdagens CHL-kamp mot Sparta Praha. I formiddag sto mange i kø for å skaffe seg billett. 

- Vi har solgt 3.500 billetter nå, men det er fortsatt et stykke igjen til er i mål. Vi frykter at folk skal tro det er utsolgt, men det er ikke. Her er det fortsatt mulig å skaffe seg billett, sier Njål Berge.

2.600 billetter solgt

Et døgn før kampen kan Berge melde om at de allerede er over halvvegs til 5.000.

- Vi har forhåndssolgt 2.600 billetter, smiler Berge og fortsetter:

- Det gjør at det er realistisk å tro på 5.000, sier han til HA-sporten.

Kun fjorårets finaler som overgår

Det er svært sjelden klubben forhåndsselger et slikt antall billetter, derfor blir det trolig trangt om plassene i Hamar OL-Amfi.

- Det er kun i finalene mot Stavanger i fjor vi har forhåndssolgt flere billetter, sier Berge, som oppfordrer alle til å kjøpe billetter på forhånd.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.