HAMAR: Daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen sier dette om møtet med Gulliksen:
Engasjert trener
- Det var et positivt møte, og vi fikk kartlagt ting. Gulliksen har mange av de verdiene som vi er ute etter. Han er en engasjert trener, litt lik Torbjørn Orskaug. Gulliksen er fortsatt aktuell, sier Coba, som forteller at Aleksander Smirnov er med i vurderingen med tanke på trenerkabalen.

Men slik kortene ligger nå, kan det tyde på at russeren er mest aktuell som hjelpetrener.
- Vi har ikke snakket konkret med Sasja om videre engasjement, men han er med i vurderingen. Nå skal vi ha på plass en hovedtrener, og så tar vi ting i tur og orden. Slik sett er det heller ikke klart hvilken rolle Torbjørn Orskaug får, sier Bøe Andersen.

- Vet ingenting
Aleksander Smirnov vil ikke si så mye, men han bekrefter at han ikke har hørt noe konkret fra Dragons.

- Jeg vet ingenting, og venter på en beskjed. Storhamar er min førsteprioritet, sier Sasja, som ikke vil kommentere om det er andre klubber som er på banen.
Etter det HA-sporten erfarer skal blant andre russiske Khimik være en av klubbene som kan være interessert i Sasjas tjenester, hvis det ikke ordner seg med Dragons. Det er Smirnovs moderklubb, hvor han også har vært trener.
45-åringen har et veldig godt navn i russisk hockey, etter at han både er blitt verdensmester og har vært kaptein på det russiske landslaget. Sasja ble verdensmester i 1993, og var kaptein under OL i 1994.
Forrige sesong inngikk han i et trenerteam sammen med Torbjørn Orskaug og Ole Eskild Dahlstrøm. Sasjas kontrakt med Storhamar Dragons har gått ut.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.