HAMAR: Andreas Gröndahl skal på sin første Dragons-trening i dag, og 19-åringen blir betegnet som et stort talent. Det er snakk om en forholds liten spiller, med mye entusiasme og bra fart på skøytene.

Han har erfaring fra den svenske eliteserien. 19-åringen har fått spilletid i åtte av ni kamper for Södertälje denne sesongen.
Gulliksen gleder seg til å se Gröndahl på isen.

- Perfekt med Eide
- Jeg håper dette ordner seg. Han er i hvert fall veldig innstilt på dette, så får vi se.

Nøkkelpersonen i dette samarbeidet, som kan utvikle seg til å bli omfattende, er tidligere Storhamar-spiller Patrick Eide.
Han trener juniorlaget til Södertälje.
- Patrick har ett bein i begge klubbene, og det er perfekt. Han har trent disse gutta, og vet hva de står for, samtidig som han kjenner vår situasjon, sier Dragons-treneren, og fortsetter:

- Kvalitetsstempel
- Det at unge spillere ønsker å utvikle seg i vår klubb, er et kvalitetsstempel. Dette er bra både på kort og lang sikt. Hadde Gröndahl vært 28 år, hadde jo ikke dette vært aktuelt, sier Gulliksen, som måtte klare seg uten Andreas Hjelm og Cato Ørbæk mot Manglerud Star.

Han håper Hjelm kan spille i dag.
- Vi merker det selvfølgelig når to backer er ute, men Mikkel Stensrud gjorde en bra jobb torsdag.

- Mer tålmodig
Gulliksen kikket på video fra MS-kampen i går, og konkluderte med følgende:

- Det ble tut-og-kjør-hockey, og det fikser vi ikke. Vi må ha mer tålmodighet og ha klarere avtaler. Det er en utfordring når lag som MS stresser oss og presser oss hardt.
Dragons-treneren har ikke fått noen tilbakemeldinger på tunge bein.
- Det er en tøff periode, men det gjelder alle lag.
I ettermiddag kommer Petter Thoresen med sitt Stavanger.
Storhamar vant 5-1 i det første møtet denne sesongen - i Stavanger.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.