HAMAR: Storhamar har spilt fire gode perioder i de to første kampene.
Men betalingen er blitt dårlig.
Veldig dårlig.


Skal se på rutinene


- Jeg skal snakke med spillerne om starten på Sparta-kampen. Kanskje skal vi endre noen rutiner opp mot kamp. Det handler mye om det mentale. Vi må være med fra start. Nå spilte vi den første hjemmekampen i serien, og det kan ha vært litt overtenning også. Spillerne ville kanskje for mye, sier Peter Johansson, som altså synes det er glimrende med kamp mot Vålerenga allerede i kveld.


- Visste at det ville ta tid


- Jeg mener det er perfekt med ny kamp på direkten. Vi har gjort mye bra i de to første kampene, og det skal vi ta med oss. Det er mye nytt for spillerne. Det er ny trener og nytt spillesystem. Det vil ta litt tid før alt sitter, og det var jeg innforstått med da vi startet. Vi er mer offensive og går mer på skøyter enn tidligere. Gutta liker det, og jeg er sikker på at dette vil bli veldig bra etter hvert. Måten vi kom tilbake på mot Sparta var et stort lysglimt. Det er tøft å ligge under 0-3 tidlig.


Fikk ros av Eriksson


I kveld tar han som nevnt med seg spillerne til Jordal Amfi.
- Vålerenga har åpnet bra, og 7-0 mot Frisk sist var sterkt. Men klarer vi å komme opp mot det vi viste i de to siste periodene mot Sparta, har vi gode sjanser. Men vi må spille bra i tre perioder, ikke bare to, sier Peter Johansson, som fikk ros av Sparta-trener Lenny Eriksson etter kampen.
- Han syntes vi var gode. Det er hyggelig å høre.


Mulig overtenning


Dragons-back og medlem i kapteinsteamet, Cato Ørbæk, mener de må begynne med det enkle.
- Mot Sparta virket det som om alle var 100 prosent innstilt, men likevel gikk det galt. Jeg tror det kan ha noe med overtenning å gjøre. Jeg følte det litt slik sjøl. Vi må prioritere å ha pucken foran oss, i stedet for ved siden av og bak oss. 0-0 etter en 1. periode er ofte greit. Vi må ha tålmodighet, sier Ørbæk, som fikk en marerittstart på kampen.
I byttet etter 0-2 fikk han nemlig to pluss ti minutter for takling bakfra.
- Da var jeg smått forbannet.
Han ser fram til en seriedyst mot Vålerenga.
- Det er alltid moro på Jordal. Vi drar dit med trua på at det er mulig å slå dem. Vi har spilt fire gode perioder så langt, og satser på å starte den kampen slik vi avsluttet mot Sparta, sier Cato Ørbæk.


Håper på Larrivèe


Christian Larrivèe spilte ikke mot Sparta. Han slet med oppkastsjau, men Peter Johansson håper kanadieren kan være med på Jordal. Det er tvilsomt om Fredrik Lystad Jacobsen kan spille. Han har slitt med lysken.
Vålerenga har startet sesongen sterkt med 3-0 mot Rosenborg hjemme, og 7-0 mot Frisk i Askerhallen tirsdag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.