HAMAR: Dragons-trener Peter Johansson liker å høre at det kan bli bra trøkk i Leangen Ishall i kveld.
- Det kan gjerne være full hall. Det er bra med en skikkelig ramme rundt kampen, sier Johansson, som må klare seg uten Andreas Hjelm i kveldens kamp.
- Han fikk seg en smell i ribbeina mot Vålerenga, og er ute. Han er nok ikke tilbake søndag heller, men kanskje kampen etter.
Dragons-treneren fortsetter med de samme femmerne som mot Frisk - hvis det ikke skjer noe spesielt. Alt tyder på at Trevor Koenig fortsetter som målvakt.
- Han holdt nullen sist, og det er veldig bra.
Johansson har sett Frisk-kampen på video, og syntes det var mye bra.
- Jeg er ofte litt for kritisk rett etter kampene. Mot Frisk trengte vi en seier, og mange forventet at vi skulle vinne. Det er ikke så lett, spesielt ikke med tanke på at vi har mange unggutter. Men de taklet det bra. Det er alltid noen detaljer som vi jobber med. Vi mistet blant annet pucken litt for mye mot Frisk, sier Peter Johansson, som syntes Rosenborg var gode i treningskampen i Hamar OL-Amfi.
- De har svingt litt, men Rosenborg har slått Lillehammer borte og Frisk hjemme. Vi må være fullt skjerpet.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.