OSLO: Thoresen leverte en meget sterk sesong i den russiske proffligaen KHL og gjorde totalt 57 poeng på 56 kamper. Nå blir det kanskje retur til NHL.


- Jeg har kontrakt med Salavat Julajev en sesong til, men kan gå dersom jeg får et godt tilbud fra NHL. Akkurat nå venter jeg bare på at det skal komme noe skriftlig fra Philadelphia, og så får vi se hva som står der. Det er veldig mye å ta hensyn til, ikke bare det økonomiske. For meg er det også viktig å tenke på familien, sier Thoresen til Aftenposten.


26-åringen spilte for Flyers i 2008. Tidligere har han også spilt for Edmonton Oilers i den nordamerikanske ishockeyligaen.
- Han kommer helt sikkert til å få et tilbud fra Philadelphia. Innsatsen hans i Russland har vært helt fantastisk. Det var vel bare han i hele verden som trodde på en slik suksess før han dro. Philadelphia fulgte ham også nøye under OL og var fornøyd med det de så. Dessuten kjenner de jo ham bra siden han allerede har vært der, sier Thoresens agent Patrick Aronson til Aftenposten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.