- Det er ikke noe rart det. Jeg syns det er helt normalt at Stavanger er favoritter etter seriespillet, men sluttspillet er noe annet, mener assistenttrener Pål Johnsen, som var så nær ved å være med å ta skalpen av favorittene i fjor.

- I fjor var i fjor. Nå er det ny sesong, og det blir litt vanskelig å sammenligne sånn. Det eneste vi kan garantere er at vi gir alt, og gjør alle de jobbene som trengs for å ha muligheten til å vinne.

- Vil gi de kamp

Johnsen mener også det kan være greit for Storhamar at Stavanger får favorittstempelet.

- Jeg tror det er bra for oss å være litt "underdogs". Vi har gjort det bra før i år med å være underdogs, Både nå i sluttspillet og i CHL, sier assistenten og fortsetter:

- Det spiller ingen rolle egentlig. Jeg vet ikke hvor mye de føler på det presset, jeg er mest opptatt av oss egentlig. At vi skal prestere, gi de kamp og gjøre så  godt vi kan.

Analyserer Stavanger

Etter at Storhamar-gutta fikk tre fridager i påsken, er det nå full fokus på det som skal skje kommende uke.

- Hva bruker dere de dagene fram til mandagens kamp på?

- Det er så klart å analysere litt hva Stavanger gjør, prate litt om det og ha noen motangrep. I tillegg må vi gjøre noen grep offensivt for at vi skal kunne vinne, men det er ikke så mye vi får gjort nå.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.