HAMAR: Den opprinnelige planen var at Johan Golden og Henrik Elvestad skulle lede hvert sitt lag. Vålerenga sa nei. Derfor blir begge å finne med taktikktavle i Storhamar-boksen.

Storhamar-spillerne HA-sporten har vært i kontakt med, stiller seg tvilende til komikerduoens hockeykunnskaper.
- At vi ikke sitter på mye hockeykunnskap, tilbakeviser jeg på det sterkeste. Vi er overkvalifiserte. Faktisk er det på tide at Storhamar får seg noen ordentlig kvalifiserte trenere, sier Johan Golden til HA-sporten.

Hockeyfeber-oppskrift
Han forteller at han etter å ha sett filmer som Hockeyfeber mange ganger vet mer enn de fleste.

- Det er mye sveis. Og man må ha guts. Også er det han som ble mobbet og banket på skolen som avgjør kampen på slutten, og som på den måten stjeler dama til bølla, forklarer Golden.
- Vi har også merket oss at Canada sitter på oppskriften. Vi må leve litt mer som dem. I Norge er mange opptatt med å være rørlegger på deltid, og snusleppene er blitt mindre og det er færre tenner som blir slått ut. Det har vi tenkt til å gjøre noe med.

Kartlagt spillerstallen
Sammen med makker Elvestad har Golden vært inne og kartlagt spillerstallen til Dragons.

- Vi skal finne den feiteste fyren og sette ham i mål. Og han nummer sju, Eerikki Koivu, ligner på Runar Sørgård. Han vil vi ha opp på kanten og bruke til å psyke ut og overtale motstanderne til å bli med på vårt lag.
- Men han Mats Larsen Mostue må vi få gjort noe med. Han ser ut som han er med i High School Musical. Vi må få satt en lapp over øyet hans eller noe, sånn at han ser litt mer skummel ut, sier Golden.

Taktiske grep
Han kan fortelle at det taktiske opplegget ikke kan slå feil, dersom spillerne er tilstrekkelig profesjonelle.

- Jeg vil bli overrasket om vi ikke vinner, så lenge spillerne følger opplegget. Vi skal innføre Start-vippen, slå mer langt og har også et spesialtrekk som skal avgjøre kampen i siste sekund. Når vi finner ut hvem som ble mobbet, skal han selvsagt avgjøre.

Er VIF-supporter
Johan Golden bekrefter ryktene om at han er Vålerenga-tilhenger, men avkrefter at det vil påvirke profesjonaliteten.

- Det ser jeg ikke på som noe problem. Samtidig er det fint å vite at jeg har en unnskyldning hvis vi taper, og at jeg da kan skifte side. Kan du ikke slå dem, må du bli en av dem.
- Vi går for å vinne, og regner med at vi gjør det. Men Storhamar må være klar over at selv med suksess blir det med denne ene gangen. Vi har et program å lage, og har ikke tid til å fly rundt oppe på Hamar for å trene Storhamar, sier Johan Golden.
Programmet sendes på TV2 i løpet av høsten.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.