HAMAR:
Daglig leder i Storhamar Dragons, Carl Oscar Bøe Andersen, har i lengre tid vært på jakt etter en ny markedssjef.

- Jakten er nå avsluttet. Jeg har funnet den personen jeg ønsket å ha med meg, sier Bøe Andersen.
Espen Bjørkheim er nå ansatt i en 70 prosent stilling.

Bygge opp merkevaren
Bjørkheim ser fram til å begynne i en jobb han ser på som kjempespennende.

- Storhamar har vært gjennom prosessen HamKam må ta, og har et godt utgangspunkt. Klubben har rett fokus, og det er mulig å bygge opp igjen hockeyen som en enda større publikumsidrett.
Han ønsker å jobbe for å gjøre merkenavnet Storhamar Dragons enda sterkere, og på den måten også få flere folk tilbake på kampene.
- Det er på tide å skape litt blest igjen. Det har vært en dalende kurve for de med en generell interesse. Jeg håper at jeg med min kjennskap til markedet vil kunne tilføre flere ressurser og flere mennesker, sier Bjørkheim, som omtaler seg selv som en novise i hockeysammenheng.
- Interessen min dalte litt da Carl Oscar ga seg. Etter det har det vært mer sporadisk.

Jobbet på Briskeby
38-åringen er utdannet markedsøkonom, og har en lang fartstid fra kontor- og databransjen bak seg. Bjørkheim har blant annet vært med på å starte Virosafe, og han har vært daglig leder på treningssenteret Gaz. De seks siste årene har han drevet i eventbransjen, og i 2005 solgte han sitt selskap til HamKam Fotball. Det skiftet navn til Multievent. Formaliteter gjenstår før han igjen har overtatt eierskapet, og han skal fortsette videre som eier og daglig leder ved siden av jobben i Dragons.

Bjørkheim har også jobbet tett opptil markedsavdelingen i HamKam i flere år.
- Dette er veldig stort for meg og for administrasjonen i den fasen vi er inne i nå, i henhold til å avslutte sponsorbudsjettet, og også tenke mot neste år, sier Bøe Andersen.

- Er ikke friskmeldt
Som kjent har klubben hatt en stri tørn med det økonomiske de siste årene, og Coba håper at Bjørkheim kan være med og bidra til at Dragons nå kan bedre den finansielle situasjonen ytterligere.

- Ting ser positivt ut, men vi er på ingen måte friskmeldt ennå. Det venter tøffe måneder her også, og det er en utfordring å skrape sammen nok penger. Ansettelsen av Espen er et tiltak vi håper kan hjelpe oss til å ligge i forkant. Vi har vært litt på hæla tidligere, sier Coba til HA-sporten.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00