Assistenttreneren, med bøttevis av kamper for Dragons, likte ikke å miste to poeng mot Tønsberg i går.
- Vi ledet, men klarte ikke å spille inn kampen. Det bekymrer meg. Vi har et voksent lag med mye rutine, og bør klare det, sier Tom Erik Olsen, og fortsetter:
- Det handler om stolthet. Det er hardt arbeid som gjelder. Mot Rosenborg tirsdag må vi dytte hjelmen litt lenger ned i panna, og kjøre på. Det er det som gjelder. Nå må brystkassa fram. Snart er det sluttspill, sier Tom Erik Olsen.

Veldig dårlig start

1. perioden var veldig dårlig. Det virket energiløst med dårlig tempo, mange feilpasninger og daffe dueller.
- Det var kun ei rekke som skapte noe. Det må vi jobbe videre med, sier Olsen.-
2. perioden var bra og hjemmelaget burde ledet mer enn 3-1. Så scoret Tønsberg to mål i overtall: 3-3. Eirik Dagfinrud vispet inn 4-3, men 16 sekunder før slutt lå pucken bak Jesper Engelin.
- Det var unødvendig å miste dette på slutten, sier Olsen.
Og så avgjorde Tønsberg på straffeslag.

- Skal ikke være slik

Fredrik Lystad Jacobsen var en av flere spillere som deppet i garderoben etter kampen.
- Det føltes energiløst. Kanskje var det fordi vi ikke hadde noe å spille for, at vi venter på noe annet, på sluttspillet. Det er ikke så lett å si. Uansett er det ikke bra. Det skal ikke være slik, sier Lystad Jacobsen.
Storhamar har slitt i overtall. I går løsnet den biten, og det var trenerne godt fornøyde med. Men hjemmelaget slapp også inn to mål i undertall.
Tønsbergs 4-4-mål kom etter at de tok ut keeperen sin og satte press i Storhamars sone.
Og de fikk betalt.
Ett snaut minutt tidligere hadde Tønsberg et skudd som traff tverrliggeren.
Storhamar startet kampen uten Mads Hansen, som sliter med sjukdom. Det samme gjør Eirik Børresen, som heller ikke spilte. Martin Blakseth Huse sliter med en skade.
Lars Løkken Østli, som gikk av mot Lørenskog, var tilbake, og fikk bokført to mål og to målgivende pasninger.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.