HAMAR: Marius Holtet og Jesper Mattsson misbrukte hvert sitt straffeslag etter 3-3 mot TPS fredag (TPS vant 4-3 på straffer), men var likevel godt fornøyd med sin egen og lagets innsats.

Färjestad tapte 2-0 for Kärpät torsdag, røk 4-3 for TPS fredag, men vant 4-3 over Jokerit søndag.

Rullerte
- Vi dro til Finland med fem femmere og rullerte gjennom de tre kampene. Med bare to dagers trening på is mot Kärpäts to uker, tapte vi 2-0 i åpningskampen, men det ble bare bedre og bedre i løpet av de tre kampene, sier Marius, som koste seg på den finske isen:

- Det er stor forskjell på å spille i Färjestad og i AHL med Iowa Stars. I AHL var det bare rett opp og ned. Nå spiller vi på større baner, og jeg føler at jeg får bedre tid på meg. Det er mye mer spill her i Färjestad, og det er bra. Nå er det morsomt å spille hockey igjen. slår Marius Holtet fast.

En av tre nordmenn
Marius er en av tre nye nordmenn i Färjestad. Backen Jonas Holøs og Anders Bastiansen (gjorde 0-1 mot TPS) er de to andre.

Holtet spilte i rekke med Per Åslund og Jesper Mattson mot Kärpät. Han var i fjerdefemmeren med Martin Johansson, Anders Bastiansen, Marcus Karlsson og Henrik Bjöklund mot TPS og sto over den tredje kampen mot Jokerit.
- En tøff gjennombruddsspiller, er karakterstikken trener Tommy Samuelsson ga Holtet før sesongåpningen.
- Alle de nye får et pluss i margen, men best var nok finnen Arto Laatikainen, sa Samuelsson etter premierekampen.
Neste match for Holtet og Färjestad blir mot Frölunda i Karlskoga fredag.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.