• SELGER: Alexander Reichenberg og Magnus Lindahl sitter på Maxi og selger billetter.
    FOTO: Bendik H. Eriksen

På Maxi sitter Storhamar-spillerne Magnus Lindahl og Alexander Reichenberg og selger billetter til torsdagens hjemmekamp mot Geneve-Servette, og de kan rapportere om god kok rundt kampen.

I Champions Hockey League er maksimum-kapasiteten på 5.500 tilskuere. 

- Vi har solgt ganske mange billetter på den korte tiden vi har sittet her, sier Magnus Lindahl, som er usikker før kampen.

- Jeg skal på test senere i kveld, så det er alt jeg kan si om skaden nå, sier Lindahl.

fullt hus

Arrangementsjef, Truls Røise, kan rapportere om god billett-kok.

- Vi har solgt 2.600 billetter allerede. Det har økt med 300-400 billetter hver dag, sier Røise, og legger til:

- Nå blir det fullt hus. 

stolt berge

Dugnadsleder, Njål Berge, er imponert over Storhamars Europa-helg.

- Det er helt sinnssykt bra det gutta leverte i helga. De spilte to kamper på 26 timer for at vi skulle spare penger på en overnattning mindre, og det gjør prestasjonen enda sterkere.

- Jeg er så stolt over den jobben gutta har lagt ned, sier Berge, som også vil gi Aleksander Smirnov mye av av æren.

- De hadde en vanskelig dag med tanke på reisen lørdag, men kom ut og slo Geneve 3-0. Sasja klarte å få gutta til å tro på det, og det er veldig imponerende, sier han.

Berge forteller at han har vært skeptisk til den siste gruppespillkampen.

- Kampen vi skal spille nå er ren bonus. Vi har lenge fryktet at vi skulle stå med 0 poeng, noe som kanskje ville gjort det uinteressant for folk å komme på kampen. Nå er vi i god posisjon, og det er veldig gledelig. 

Storhamar har fått godkjenning på 7.000 tilskuere på seriekampene nå.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.