HAMAR: Etter Stavanger-kampen fikk Fredrik Fleischer ros av trener Torbjørn Orskaug.

Etter en match hvor han spilte hvert tredje bytt gjennom hele kampen.

Nådd et mål
20-åringen, som flyttet til Hamar for bli god i hockey for fem år siden, liker seg på A-laget.

- Det er alltid moro å spille mye, og det å spille på A-laget var helt klart et mål da jeg flyttet til Hamar.
Han har stort sett spilt dobbelt denne sesongen, på 1. divisjonslaget og i eliteserien.
- Ting går fortere i eliteserien. Du må ta raske valg, og jeg føler at jeg blir bedre av å spille på A-laget. På 1. divisjonslaget har jeg en litt annen rolle. Jeg får mer ansvar der. Det er nok viktig det også, sier 20-åringen, som bruker mye tid på ishockey.
- Det er moro, og jeg koser meg. Jeg jobber litt ved siden av også.

Jobber for å bli bedre
- Hva kan du bli bedre på?

- Jeg kan bli sterkere og tyngre. Skuddet kan også forbedres.
- Hva er du bra på?
- Det var vanskelig å svare på, men jeg har nok gode basisferdigheter, i tillegg til en grei spilleforståelse. Jeg jobber uansett for å bli bedre hver eneste dag.
Mot Stavanger spilte Fredrik Fleischer i rekke med Hans Gardli Stubrud og Trygve Hillestad. Hvordan rekkesammensetningen blir i kampen mot Comet i Hamar OL-Amfi i morgen, avhenger litt av om Antti Hildën blir spilleklar. Han har slitt med influensa.
Trolig står Eerikki Koivu over. Han sliter med en vond rygg.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.