HAMAR: Nilsen har vært trener for Lillehammer i fem år, og har til tider vært utskjelt.
Nå er laget for første gang under hans ledelse klar for semifinaler:
- Den direkte avgjørelsen i dag er keeperspillet. Målvakten vår er enormt god. Vi skulle ikke spille så defensivt, men bli virkelig presset tilbake av Storhamar. I tillegg har vi matchvinnere offensivt når vi får sjansene.
- Hva er de viktigste årsakene til at Lillehammer slår Storhamar?
- Forsvarsspillet vårt har vært bedre enn Storhamars. Tryggere og med mer innsats. Dessuten overtall og undertall, og at vi spiller med hjertet. Vi fikk det etter at vi klarte å kvitte oss med skuffelsen fra den første kampen. Vi måtte bare senke skuldrene og fokusere på det vi kunne, å heve oss.
Nilsen synes det har vært god ishockey i kvartfinalene, og skryter av Storhamar rekke med Gröndahl, Larrivée og Ramstedt.
- De har vært en plage for oss, og i dag var de utrolig pigge. Litt av nøkkelen har også vært å stoppe dem, og vi har hatt spillere som har gjort en heroisk innsats nettopp på det. Nå er det bare å nyte, smiler Tor Nilsen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.