HAMAR: - Målet er finale. Og drømmen er bøtta. Vi er kapable til det, sier Cato Ørbæk.
Han begrunner det på denne måten:
- Vi er bra trent, og har et veldig godt lag. Det var mye nytt i starten, med ny trener og ny keeper. Men det begynner å sette seg bra nå og vi er solide, det har vi vist i år, sier Storhamars assisterende kaptein.
Lysten på ny gullfest
27-åringen har vært med to NM-gull allerede, og gjentar gjerne den opplevelsen.
- Det hadde vært artig med en ny gullfest. Hvis vi når finalen, kan alt skje. Med flyt kan vi gå hele veien.
Storhamar spilte en god kamp med masse trøkk og høyt tempo på Lillehammer dagen før nyttårsaften. Neste test kommer i dag, i form av en av sesongens tøffeste bortekamper.
Sparta venter på motsatt blå på egen is i kveld.
- Vi gleder oss voldsomt til den kampen. Dette blir en fin utfordring for oss. Det viser seg at Sparta er veldig gode i år, spesielt på hjemmebane. Vi vet at de kommer til å trøkke på fra start, så det gjelder å være med fra første dropp.
Bare ett poeng mot Sparta
Foreløpig har ikke dragene klart å beseire de blå fra Sarpsborg. Det ene poenget de har fått på de tre kampene, kom i straffetapet på hjemmebane i slutten av november.
- Vi har ikke klart å ta alle poengene fra dem ennå, så vi skal gjøre alt vi kan for å klare det denne gangen.
For som Ørbæk påpeker, skal Storhamar gå hele veien i sluttspillet, må alle lag slås.
- Det er ikke nå det teller mest, men det er viktig å vise for oss selv at vi kan ta dem også. Derfor er det like greit å begynne nå, smiler backen som har notert seg for åtte målgivende pasninger så langt i sesongen.
Skader og sykdom
Andre B. Paulsen forlot isen med skade mot Lillehammer, og er trolig ikke disponibel til kveldens kamp. I tillegg har laget slitt med litt sykdom. Blant annet Fredrik Lystad Jacobsen er usikker. Derfor er det noe uklart hvordan Storhamar stiller til kveldens kamp.
- Det viktigste blir å holde tett bakover, og å sette sjansene som vi ikke klarte på Lillehammer. Det er en fordel å score mer enn ett eller to mål for å vinne, og da gjerne også helst flere enn motstanderen, smiler Ørbæk.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.