HAMAR: Søndag reiser Storhamar til Lørenskog uten en spesielt god statistikk i bagasjen. Lørenskog har nemlig vunnet fem av de siste åtte møtene med Storhamar, som på sin side har måttet ha spilleforlengelse for å vinne to av tre kamper. Den tredje vant Hamar-laget 5-0 i Hamar OL-Amfi for ett år siden.
Veldig offensive
- Hvorfor sliter Storhamar egentlig så mye mot Lørenskog?

- Av en eller annen grunn passer de oss ikke, og det er det eneste laget vi sliter mot, sier Storhamar-kaptein Mathias Livf.
- Vi har snakket om det, og kanskje har det noe å gjøre med at Lørenskog er veldig offensive. Jeg vet ikke om vi blir overrasket av det, for det burde vi ikke bli. Jeg tror kanskje vi må være flinkere til å straffe dem på kontringer.

Lyskeproblemer
- Husker du seiersresepten da dere slo Lørenskog 5-0 for ett år siden?

- Jeg mener å huske at vi spilte veldig bra i forsvar og lyktes godt med kontringsspillet vårt, sier Livf.
Selv er han usikker på om han blir spilleklar til morgendagens kamp.
- Jeg har lyskeproblemer. På siste trening hogg det til, og akkurat nå er jeg usikker på om jeg kan spille. Det blir å teste seg før kampen, så får vi se, sier Storhamar-backen, som scoret i sudden death da Storhamar vant 6-5 i oktober i fjor. Etter det har Lørenskog vunnet to av to kamper.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.