HAMAR: Storhamar tapte i Stavanger lørdag. Det var lagets åttende strake tap.

Men Livf melder om en tropp med bra humør - tross alt.

Viktig med disiplin
- Humøret er bra. Det er mange som har vært med på dette før. Det handler om å stå sammen nå. Det er det kollektive som gjelder, sier kapteinen, som ser for seg noen konkrete ting som kan rette på situasjonen:

- Vi har sluppet inn for mange enkle mål. Vi må spille mer kynisk, og disiplin er et viktig stikkord. Det handler om å unngå å miste pucken på feil steder. Vi må la motstanderne gjøre feilene i stedet.

- Må unngå panikk
Det har generelt vært en del stolpe ut for Dragons i en del av de siste kampene.

- I to-tre av kampene har vi vært foran og burde vunnet. Men flyten har ikke vært der. Mot Manglerud Star var vi for dårlige. Det gjaldt alle sammen. I den siste kampen mot Oilers startet vi veldig bra, og kunne fort ledet med et par mål. Men pucken ville ikke inn. Totalt sett var de best i den kampen, men vi kunne yppet oss mer, sier Dragons-kapteinen, og fortsetter:
- Vi må bare jobbe videre sammen, og ikke få panikk. Det er veldig viktig.

Mange tanker
Han innrømmer at tankene flyr mer nå enn i perioder hvor poengene renner inn.

- Det blir naturlig nok mer tenking når det går tungt, og kanskje blir det for mye tenking. Jeg tror vi må slippe fram instinktet mer. Det er en utfordring, sier Mattias Livf, og legger til:
- Vi vet at vi kan, og det må være med.

Frisk i kveld
I kveld kommer Frisk Asker på besøk. Asker-laget tok ett poeng mot Vålerenga søndag, og har blant annet slått Stjernen to ganger i løpet av de siste kampene.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.