HAMAR: Storhamar har igjen seks seriekamper før kvartfinalene starter i slutten av februar. Og når Orskaug minnes alt det gode dragene gjorde i februar i fjor, og stresser kvalitet i gjennomføringen, tenker han samtidig på Storhamars manglende effektivitet.
- Ikke gode nok
- Vi har ikke vært gode nok der. Vi må bli mye mer effektive. Det vil telle ekstra mye i kvartfinalen. Spisskompetanse foran goalen kan bli matchavgjørende, sier Orskaug, som er enig i at Storhamar gjorde mye riktig da de kom fra 4. plass og ble norgesmestere for snart et år siden.

- Vi flinke til å tydeliggjøre de taktiske momentene i fjor. Dessuten var Sasja (Smirnov) veldig dyktig på den fysiske biten.
- Hvilket lag tror du Storhamar møter i kvarten?
- Vi går jo for 6.-plassen i grunnspillet, det er viktig, men det er helt umulig å anta, eller tippe hvilket lag som velger oss. Uansett må vi regne med å møte et godt lag, sier SIL-manageren diplomatisk.

Hjelm ute
Storhamar har igjen seks seriekamper før sluttspillet. Fire av dem spilles i Hamar OL-amfi.

I kveld står Comet for tur, et lag som tidlig ble hektet av i kampen om sluttspillplass.
Storhamar har vunnet tre av fire mot Comet denne sesongen.
Torbjørn Orskaug opplyser at Andreas Hjelm etter alt å dømme må stå over med sår hals. Mikkel Stensrud er ennå ikke tilbake i laget. Ellers er troppen intakt.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00