FREDRIKSTAD: Norges ishockeyforbund har kommet med nye retningslinjer mot destruktivt spill. Det fikk spillerne virkelig merke i Stjernehallen. 3.37 ut i kampen hadde hvert av lagene fått to utvisninger.

- Det er riktige veien å gå. Vi må bare rette oss etter det, sier Lars Løkken Østli, som fikk hele tre tominuttere i kalasseieren mot Stjernen.
- Nå tar dommerne oss så fort vi er oppe med kølla. Det er sikkert sånn det er i Sverige og NHL. Vi må bare akseptere det, sier Storhamar-backen.
Totalt delte Ole Stian Hansen ut 19 tominutter, 11 av dem gikk til Storhamar.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.