HAMAR: Denne helgen setter flere GET-klubber i gang med sine istreninger. De ulike stallene begynner å ta form, selv om de fleste ikke er klare riktig ennå.
Klubben som har gjort seg mest bemerket i sommerpausen er Lørenskog. 12 nye fjes har ankommet Lørenskog ishall. Medberegnet er brødrene Spets, selv om Lars Erik ikke offisielt er klar, blir han regnet som tapt av Vålerenga-sjef Espen Shampo Knutsen.
Landslagssjef Roy Johansen har fulgt nøye med overgangene i norsk hockey. Han er klar på et det er et rødkledd Oslo-lag som har bemerket seg mest.
- Lørenskog ser sterke ut. Jeg tror helt klart de kan kjempe om gullet allerede denne sesongen. Innkjøpene de har gjort er gode, forteller landslagssjefen.
Hele fem Vålerenga-spillere har byttet klubb innad i byen. Eerikki Koivu har også gått fra Dragons til Lørenskog.
- Lørenskog har vært mest aggressive og skaffet seg flere etablerte norske spillere.
Vålerenga har kun hentet inn Thomas Enström foreløpig.
- Vi håper å ha noen klare i løpet av den neste uken, forteller Shampo til HA-sporten.
Selv om VIF-stallen foreløpig ser tynn ut, er Roy Johansen klar på at man aldri kan avskrive bohemene.
- Vålerenga har igjen flere plasser igjen i sin utlendingskvote (hver klubb kan ha sju utlendinger), og de kommer til å fylle opp med noen kvalitetspillere, sier han og fortsetter:
- Men vi ser et tydelig preg på at det stadig blir tøffere kamp om de beste norske spillerne. Derfor blir en klubb som Vålerenga stadig mer avhengig av kvalitetspillere utenfra.
Kvalitetspiller utenfra har Storhamar skaffet seg i Christian Larrivèe.
- Han var bra sist han var her. Er han like bra nå vil han være en god forsterkning for Storhamar, sier Johansen.
Nyopprykkede Rosenborg har sikret seg underskriften til 11 nye spillere. Deriblant Ruben Smith og Spartas Dan Morten Wehn.
- Det er viktig at Rosenborg prøver. Samtidig må de ha et langsiktig ønske om å etablere seg. Det er ikke gjort på en sesong, forteller Roy.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.