HAMAR: - Det er ingen nedtur i det hele tatt for meg. Hockey i Norge har blitt mye bedre enn det var, og også internasjonalt gjør Norge det veldig bra - med flere spillere med fra egen liga, sier Løkken Østli.
24-åringen er et rendyrket Storhamar-produkt og en av de beste spillerne som har gått gradene i yngres avdeling og opp på A-laget.
Dersom han signerer for klubben vil han være en av de ledende backene i hele eliteserien, ikke minst som offensiv forsvarer.
For Storhamar vil han være en lederskikkelse defensivt, på lik linje med at det er viktig at Christian Larrivée fortsetter offensivt.

Tøff sesong

I fjor forsøkte Løkken Østli seg i svensk eliteserie og Luleå, men etter en del spilletid i en periode før jul, endte han opp som sjuende back med mye tid på innbytterbenken.
Målet var å vise seg fram på nytt i VM i Slovakia i mai, men en takling mot hodet i åpningskampen gjorde at det bare ble 48 sekunder og ett eneste bytte.
Det ga ingen ny interesse fra utenlandske klubber.
- Jeg hadde et håp om at det skulle dukke opp ny interesse hvis jeg spilte godt i VM, og tror kanskje det hadde sett litt annerledes ut da, men når det ble som det ble er Storhamar et bra alternativ for meg.

Ingen andre norske

Heller ingen norske klubber har vært i kontakt med agenten hans for å tilby en overgang, og til uka skal Løkken Østli i sitt andre møte med Storhamar-ledelsen for å diskutere kommende sesong. Hamar-gutten er uansett innstilt på å spille for moderklubben neste år.
- Hva tenker du om Storhamars ambisjoner og sjanser neste sesong?
- Det mangler vel noen spillere som skal komme på plass til seriestart, men det er vel realistisk å ha samme målsetting som de siste årene, å kjempe blant de fire beste.

Litt øresus

De siste ukene har Løkken Østli trent på egenhånd i Hamar, og er godt i gang med forberedelsene til neste sesong.
Taklingen fra svenske Mattias Sjögren mot hodet, som han ikke husket noe av etterpå, førte til en måneds pause fra skikkelig trening.
Han hadde først et lite håp om mer spill i VM-sluttspillet, men etter en kjenning av hodeskaden under ei sykkeløkt i VM, ble det mange rolige uker hjemme i Hamar og ingen gambling med helsa.
- Det har vært en liten dødperiode etter at jeg kom hjem, så det er veldig godt å trene igjen. Det fungerer bra å trene igjen nå, men jeg merker det litt ok kvelden når jeg skal legge meg. Jeg har fortsatt litt øresus, fastslår Lars Løkken Østli.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.