• GULLHJELM: Pål Johnsen har spilt mange kamper med gullhjelm på hodet.
    FOTO: Fredrik Hubred Hagen.

HA-sporten møtte Pål Johnsen på rørleggerjobb i Øvre Vang onsdag formiddag. I ti kuldegrader sto lysluggen og jobbet med å legge vannrør inn til et uferdig hus. 38-åringen har slitt med kropp og form denne sesongen, men sier at han trives godt i rørleggerjobben.

- Jeg synes det er veldig ålreit å jobbe som rørlegger. Jeg har en en god avtale med sjefen min, som er veldig fleksibel og grei med tanke på situasjonen min som hockeyspiller. På matchdager slipper jeg å jobbe, og jeg kan heller konsentrere meg om å være forberedt til kamper, forteller Johnsen.

Johnsen har slitt med vond nakke, rygg og et kranglete kne i løpet av sesongen. Nå begynner skadene å tære på kroppen til magikeren.

- Det er ikke optimalt å måtte stå over så mange treninger og kamper som jeg har gjort denne sesongen, men det får jeg ikke gjort så mye med når kroppen streiker. Jeg legger opp hvis vi vinner NM-gull i år, for da er det ikke noe mer å oppnå for en gammel mann, sier en åpenhjertig Pål Johnsen.

Rørleggeren er imponert over hvordan ungguttene har kommet inn og tatt plass i Storhamar-laget.

- Vi har fått opp noen veldig gode unggutter. Det er spillere som har kommet inn og gjort en utrolig god jobb. Jeg er veldig imponert over hvordan Martin Gran, Vetle Lindstad og Ole Petter Øvergaard har tatt plass på laget. Jeg måtte gi meg allerede etter ett bytt mot Lørenskog, men da kom Vetle Lindstad inn og gjorde en like god jobb som jeg kunne ha gjort, sier Johnsen.

«Magic» er også imponert over måten både nye og gamle spillere har levert under sesongen.

- Vi har fått inn noen nye spillere som er veldig gode. Rekka med Luke (Moffatt), Jacob (Berglund) og Linus (Johansson) har vært utrolig. Men jeg vil også skryte av Mads Hansen, som er så viktig og god for de yngste på laget. Han har virkelig stått frem i år, avslutter Pål Johnsen.

Les også
SPORT Publikum strømmer til billettlukene.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.