Leder i Storhamars supporterunion, Stian Bekkelund, har før kampen uttalt at "klanen er en vits". 

Det tar Bjørneset med knusende ro.

- Provoserer ingen

- Uttalelsene kommer fra en som har 83 medlemmer i supportergruppa. Vi er på veg med seks busser og jeg vil anslå at vi totalt blir 5-600 som støtter Vålerenga i "Siloen". Derfor klarer jeg ikke ta det Stian Bekkelund sier helt alvorlig. Jeg tror ikke han provoserer noen. Det er latterlige uttalelser, gliser Bjørneset.

Han setter likevel pris på at det fyres opp rundt oppgjøret. 

- Oilers har gode supportere på hjemmebane og det er som regel gode kamper. Men det er Vålerenga mot Storhamar som virkelig gjelder og som er skikkelig morsomme, sier han, og legger til:

- Vi gleder oss veldig til kampen. 

Advarer mot 1. rekka

Han er klokkerklar på at de blå og røde skal by opp til kamp både på isen og på tribuna. 

- På tribuna har de fordel av å være mange flere folk, men jeg er sikker på at vi skal klare å by opp og lage like høyt volum, sier han, og fortsetter:

- Vi har tapt to kamper mot Storhamar denne sesongen og jeg er klar over at de er gode i år. Men etter kampen mot Lørenskog på søndag (Vålerenga vant 5-1) så tror jeg vi tar Storhamar og. Vi har spesielt ei rekke som leverer på øverste hylle nå. Vålerenga vinner 5-1, sier han. 

Pucken droppes 18.30. All action får du fortløpende her. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.