HAMAR: 20-åringen er ydmyk. Beskjedent gir han skryt til laget, og er ikke så interessert i å snakke om seg og sine to mål.
- Det er moro å ha vunnet. Laget har mange seiere i de siste kampene, og det gjør det mye lettere å komme inn i laget, sier Andreas Gröndahl.
I sin første kamp etter comebacket, ble han matchvinner med 5-4-scoringen mot Rosenborg.
I går doblet han til 2-0, etter noen fine dragninger og en stor dose vilje.
Det kunne se ut som MS-backen var på pucken, men Gröndahl bekrefter at det var han som pirket den over linja.

- Perfekt bonus-spiller
Senere i kampen fant han krysset med en skikkelig suser på returen etter Adrian Saxrud Danielsens skudd.
- Det stusser min vei om dagen. Jeg får forsøke å holde det oppe.
Svensken har også to målgivende pasninger.
På spørsmål om hva han mener om årets lag i forhold til det han var en del av i fjor, svarer Gröndahl at det er mye bedre i år.
- Det er et bredere og bedre lag. Samholdet er like godt som det har vært før. Og de nye spillerne som er kommet inn er gode. I tillegg har de yngste spillerne tatt bra steg.
Storhamar-trener Peter Johansson er meget godt fornøyd med det han kaller en perfekt bonus-spiller, med tanke på at Södertälje betaler lønnen hans.
- Selvsagt er det er herlig bonus for oss. Vi har nå fire bra rekker, og det kommer vi til å tjene på utover i sesongen. Andreas er en perfekt gutt. Han jobber hardt hele tiden, og da blir det aldri dårlig, sier Johansson.

Skadsdammen forsøkt ranet
Mens HA-sporten snakker med Gröndahl, roper Eirik Skadsdammen at vi må holde tilbake på rosen.
- Ikke skryt for mye av ham nå. Da forsvinner han jo bare rett tilbake til Södertälje, sa gårsdagens andre tomålsscorer, som etter hvert fikk tilkjent målene.
Først ble Andreas Hjelm kreditert 1-0, men Skadsdammen var på skuddet og styrte det i mål.
Skadsdammen fikk dermed æren av både å åpne og avslutte ballet. 5-1-scoringen satte han inn fra skrå vinkel, via Steffen Søberg i MS-buret.
Pål Johnsen ble først kreditert den, men det ble etter hvert korrekt endret til Skadsdammens scoring.
Kaptein Johnsen var fornøyd med dragenes gjennomføring av kampen.
- Foruten rundt sju minutter i midtperioden, synes jeg at vi gjennomfører bra. 3. perioden var strålende. Hadde vi vært mer effektive tidligere i kampen, kunne den vært død etter to perioder.
Mannen med flest kamper i Storhamar trekker velger å trekke fram backene i gårsdagens kamp.
- Jeg mener de må få skryt. De løste forcheckingen bedre enn på lenge. Det gjør at vi lettere får spilt oss ut. Jeg er også veldig imponert av Robert Hestmann, som kommer inn og gjør en kjempekamp i mål. Og av Adrian Saxrud Danielsen. Det er gøy å følge ham nå, endelig har vi fått fram en juniorspiller som går ut og tar skikkelig tak.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.