HAMAR: Få gleder seg mer over Hans Gardli Stubruds comeback enn Storhamar-legenden Tom Erik Olsen.

Rett etter kampen mot Vålerenga sendte han tekstmelding til den tidligere rekkekameraten.
- Jeg skrev at jeg syntes det var herlig å se ham på isen igjen. Hans kunne spilt i Sverige nå, hvis han ikke hadde sluttet. Han spilte i rekke med meg og Ole Eskild Dahlstrøm, og det var nesten høydepunktet på slutten av en sliten karriere. Han var nesten som et hjertebarn for meg og Ole, sier Olsen til HA-sporten.
Han håper Stubrud kommer tilbake til neste sesong.
- Det er litt synd med den planen hans om å reise. Jeg syntes det var leit da han sluttet, og ble oppriktig trist. Men han må få bestemme selv. Forhåpentlig finner han ut at han vil fortsette, og ikke noe hadde gledet meg mer. Han har noe helt spesielt som hockeyspiller, og er hjertelig velkommen i Storhamar, sier Olsen.
Stubrud setter veldig pris på de rosende ordene.
- Det at han mener jeg kunne spilt i Sverige, er sånt jeg egentlig ikke vil høre. Men det er veldig smigrende når det kommer fra en type som ham. Han har kompetanse, i tillegg til å være en herlig fyr. Men jeg tok et hundre prosent selvstendig valg, som jeg er stolt av, sier Hans Gardli Stubrud.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.