Onsdag skrev HA-sporten at Robert Hestmann er tilbake i Hamar etter to år i svensk 1. divisjon (nivå 3). Andrew Engelage ble ikke innkalt til samtaler om videre spill.

HA-sporten vet at flere spillere synes det er rart at Andrew Engelage ikke har blitt tilbudt ny kontrakt. 

 Men Christian Larrivée er positiv til å få Robert Hestmann som sisteskanse.

- Det er litt overraskende at ikke Andrew fikk tilbud, men jeg både håper og tror at Robert kan gjøre en god jobb for oss. Han en stor og rolig målvakt som dekker mye av målet. Jeg tror det blir bra, sier Storhamars poengkonge.

skuffet

Andrew Engelage selv er skuffet over manglende kommunikasjon med eliteutvalget.

- Jeg uttalte i fjor at jeg i utgangspunktet kun ville bli her i ett år. Det virker som klubben har tatt det ordrett, og vi har ikke engang snakket om videre spill.

Engelage forteller at han fortsatt er interessert i å snakke med klubben, men han tror det blir vanskelig nå.

- Jeg holder døra åpen, men dette er ikke opp til meg nå, sier Andrew Engelage.

Storhamars daglige leder, Njål Berge, sier han forstår Engelages frustrasjon, men hevder klubben måtte tenke langsiktig.

- Det er naturlig at Andrew er skuffet, men vi måtte tenke langsiktig. Ofte er det sånn at nord-amerikanske spillere bare signerer for ett år, og vi ville ha en målvakt som ga oss stabilitet, sier Njål Berge.

BEGYNTE TIDLIG med HESTMANN 

Nå har klubbledelsen i stedet prioritert å lande Robert Hestmann på en treårskontrakt.

- Vi begynte med Hestmann i midten av januar. På den tiden kom folk bort til oss og sa at Andrew var den dårligste spilleren som noen gang hadde spilt i Storhamar. Ja, han endte sesongen veldig bra, men det kunne ikke vi vite da prosessen ble satt i gang. Jeg har full tiltro til den jobben Rune (Gulliksen) og Sjur (Rakstad-Larsen) gjør i eliteutvalget.


Les også
SPORT Stjernekeeperen fikk ikke tilbud.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.