Rundt 30 Storhamar-fans er på Gardermoen, og etter den gode hjemmekampen mot Sparta Praha torsdag, har fansen fått god tro på tre poeng mot stormakten.

- Vi tror selvfølgelig at vi kan vinne nå. Vi spilte bra mot dem sist, og det er mulig for oss å gjøre det igjen, sier Pål Husom.

Kompis Kjetil Eriksen gleder seg til det de skal få se i Praha.

- Det var nære på at vi slo dem sist. Vi må være offensive, tøffe og klare til kamp. Klart vi kan slå Sparta Praha, sier Eriksen.

Det er ventet stort Storhamar-oppmøte i Praha, og Husom skal være der i flere dager.

- Jeg blir til mandag. Det hadde selvfølgelig vært gøy med en Geneve-tur, men det blir nok morsomt i Praha også, sier Husom, som forteller om en morsom gjeng å dra på tur med.

- Vi har det veldig fint når vi er på tur. Det er en herlig gjeng å dra rundt med, sier Husom.

TROR PÅ LARRIVÉE

TV2-profil Marius Skjelbæk er en av mange hamarsinger som velger å legge ferien til Praha.

- Jeg kjenner ikke så godt til Sparta Praha og nivået i CHL, men med tanke på at det vil være flere Hamar-folk på tribunen enn ølhunder fra Praha, så gir jeg Storhamar 42 prosent sjanse for seier, sier Skjelbæk, og legger til:

- Jeg har stor tro på Christian Larrivée. Han hadde bursdag i går, og jeg tror han vil gi Storhamar-supporterne en gave, sier Skjelbæk.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.