Ifølge kilder i Vålerenga kommer det seks fullastete supporterbusser fra Oslo til Hamar i kveld. Det imponerer ikke Bekkelund.

- Vålerenga har mobilisert store deler av supporterne som normalt følger fotballaget deres. De vet ikke forskjellen på en bandyball og en hockeypuck, smeller det fra lederen blant hjemmefansen.

Årets viktigste kamp

Oppgjørene mellom Storhamar og Vålerenga er normalt fylt med forventninger og følelser.

I kveld blir Hamar OL-Amfi trolig fylt til randen, og for første gang denne sesongen vil hjemmefansen få skikkelig konkurranse fra motsatt sving.

- Å slå VIF i en fullsatt hall er noe av det aller ypperste vi kan få oppleve. Disse oppgjørene er uten tvil det mest prestisjetunge oppgjøret i norsk hockey, mener Bekkelund som samtidig avskilter Klanen som Norges beste.

- Det er mange år siden de var det. Nå er Klanen bare en vits, slår Bekkelund fast og legger til at Oslo-laget normalt har med seg en håndfull privatbiler og en halvfull minibuss med supportere til Hamar.

STORHAMAR GODE BORTE

- Oilers har gode hjemmesupportere, mens vi i Storhamar nok er landets beste på borteis. Så langt denne sesongen har vi satt opp busser til samtlige kamper, med unntak av fire. To av disse er bortemøtene med nettopp Oilers, forteller Bekkelund.

Supporterunionen har jobbet hardt de siste dagene for å mobilisere foran kveldens kamp.

- Vi forsøker å få med dem som tidligere sesonger har stått sammen med oss, og vi merker at det er lettere å få med flere nå enn på en god stund, sier lederen som i øyeblikket har 83 stykker på lista over medlemmer i Storhamar Supporterunion.

Likner en mønsterklubb

Stian Bekkelund led kraftig med laget sitt da økonomiske vansker og interne stridigheter preget klubben forrige sesong.

- Det var ikke bra! Denne sesongen tas diskusjonene internt, der de hører hjemme, klubben drives fornuftig og laget spiller strålende hockey. Det skal Vålerenga og Klanen få merke i kveld. Jeg ser at Enga har styrket seg, men så langt har de nye kanadierne kun vært gode mot Kongsvinger og reservemålvakten til Lørenskog, sier Stian Bekkelund syrlig.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.