ASKER: Cato Ørbæk var oppgitt i garderoben.

- Vi snakka om defensiv trygghet før kampen. Så går det 12 sekunder før vi ligger under. Men vi skal kunne reise hodet og begynne på nytt. Men det skjedde tydeligvis ikke, for vi dro på oss både to og tre utvisninger og gjorde det vanskelig for oss selv. I tillegg har vi ikke scoret mål på tre matcher.
Storhamar-backen tror den eneste løsningen er å ikke tenke for mye på de dårlige resultatene.
- Hadde vi visst hva som er galt, hadde vi sikkert leda serien, smiler Ørbæk.
- Vi kan ikke tenke for mye på dette, vi må bare gjøre det enkelt. Det ser bra ut på trening, og det kan være mentalt. Det handler om å få det ut i match. Men det kommer til å løsne. Nå må vi bare se positivt på framtida. Det er mange kamper igjen før sluttspillet, sier Cato Ørbæk.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.