HAMAR: Jan Larsen har lånt Storhamar rundt 1,4 millioner kroner fra egen lomme for å holde hockeyklubben unna skifteretten, rundt 550.000 kroner av dette er kortsiktig gjeld. Mens de andre kreditorene er selskaper, noen av dem store, får Larsen svi personlig om Storhamar ber om en akkordløsning.
- Selv om det kanskje står respekt av det gamle styrets handlinger med ønske om å redde klubben, kan vi ikke forskjellsbehandle Jan Larsen hvis det blir en akkordløsning, sier Erik Kristiansen.

Skatt Øst

Skatt Øst er en av de mest krevende kreditorene å forholde seg til for Dragons. Der er trusselen om en konkursbegjæring størst.
- Vi har en nedbetalingsavtale med Skatt Øst for gammel moro som er under kontroll, og nå klarer vi å håndtere alle våre nye forpliktelser og har fått et bedre system på å håndtere de tingene fortløpende. Det er viktig for oss.

Kongsvinger og Nybergsund

Samtidig ser jeg ikke mørkt på å få til en avtale også med Skatt Øst, på lik linje med det Kongsvinger Fotball og Nybergsund fikk, sier Kristiansen.
Nybergsund fikk ettergitt 750.000 kroner i arbeidsgiveravgift av Skatt Øst, fordi Skatt Øst så sjansen for at tapet ble større dersom gjeldssaneringen ikke gikk gjennom.
Storhamar skylder en drøy million kroner i offentlige avgifter.
PS! HA-sporten fikk ikke kontakt med Jan Larsen i går.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.