Storhamar-trenerne valgte å gjøre flere endringer før dagens kamp mot Sparta. En av endringene var å sette Jimmy Andersson inn i laget, mens Erik de la Rose fikk hvile.

rulleringssystem

- Vi vraket ikke Erik til kampen, men vi vil rullere på noen spillere. Jimmy kommer til å spille mot Kongsvinger torsdag, og da blir en an annen spiller som får hvile. Det er ingen dramatikk rundt den saken her, sier Pål Johnsen, som var glad for å få med seg tre poeng.

Andersson koste seg i sitt kamp-comeback.

- Det var kult å spille igjen. 

Han mener Storhamar var best gjennom hele kampen.

- Vi starter kampen bra, så kontrollerer vi bra. Det føltes ut som vi hadde ganske god kontroll, sier han.

Pål Johnsen mener Storhamar er på riktig vei.

- Vi spiller bedre og bedre, og nå synes jeg vi har gjort flere gode hjemmekamper. Vi er langt bedre nå enn hva vi var før jul, sier Johnsen, som skryter av Christian Larrivée

larrivée-skryt

- Christian er utrolig viktig for oss, og det var morsomt å se hvordan han Joakim Jensen og Eirik Skadsdammen spilte i kveld. Er Larry god, så er det de to gode. Men de var med å løfte ham, ikke bare omvendt, sier Johnsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.