(Storhamar - Vålerenga 4-2)

Det var en følelsesladet og glad Pål "Magic" Johnsen (38) som snakket med HA-sporten etter 4-2-seieren mot erkerival Vålerenga.

- Det betyr mye for en gammel mann å få være med på sånne kvelder som dette. Jeg blir så stolt og glad når jeg ser hvordan utlendingene kommer hit og jobber for klubben. Jeg får nesten en klomp i halsen, sier Johnsen, og fortsetter:

- Dette er den deiligste seieren jeg har vært med på mot Vålerenga i seriespill. Det er 7000 mennesker på tribunen, men vi blir ikke nervøse og føler oss presset av den grunn.

Johnsen er glad for at klubben igjen er på riktig vei.

- Det har vært så mye dritt rundt klubben de siste sesongene, men nå har vi klart å snu det. Vi er et herlig lag, som jobber knallhardt for hverandre hver eneste kamp, avslutter en rørt Pål Johnsen.

drømmestart på kampen

Storhamar sjokkåpnet mot Vålerenga, og det tok kun 17 sekunder før Steffen Søberg måtte plukke den første pucken ut av nettet. Erik de la Rose la på et hardt skudd fra siden. Søberg reddet, men ga en svak retur ut. Der sto Joakim Jensen som enkelt kunne sette pucken inn i det tomme buret.

Storhamar fortsatte presset, og Vålerenga var ikke i nærheten av å henge med.

Jacob Berglund økte Storhamars ledelse etter halvspilt periode. Svensken fikk en god pasning av Linus Johansson og skjøt et knallhardt skudd opp i Søbergs nærmeste kryss. Landslagskeeperen var nær pucken, men ikke nok til å nekte formspilleren scoring.

kaotisk midtperiode 

Etter at spillerne hadde entret isen før den andre perioden satt i gang, fyrte deler av Vålerenga-supporterne opp pyro på sin seksjon bak det ene målet. Noen fakler ble kastet ut på isen, uten å treffe spillere eller dommere.

Perioden fortsatte med ujevnt spill, uten at noen av lagene klarte å sette skikkelig preg på perioden.

Med få minutter igjen av den andre perioden fikk Vålerenga reduseringen sin da Tobias Lindström scoret på overgang. 2-1 sto seg ut den andre perioden. 

utlendingene gikk foran

Men kort tid inn i den tredje perioden satt utligningen til Vålerenga da Brian Ihnacak scoret for gjestene. 

Etter noen svake minutter av Storhamar, kom likevel scoringen som flesteparten av de 7000 i amfi'n håpet på. Luke Moffat fikk sjansen og klinte til. Dermed var 3-2 et faktum og hjemmelaget tilbake i føringen. 

Tre minutter senere var Jacob Berglund frampå igjen da han kom alene med Steffen Søberg i VIF-målet. Svensken gjorde ingen feil og prikket inn 4-2 for Dragons. 


Storhamar stilte følgende lag: I mål: Andrew Engelage (Daniel Jørgensen).

1. rekke: Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Eirik Skadsdammen.

2. rekke: Lars Løkken Østli, Adrian Saxrud Danielsen - Pål Johnsen, Mads Hansen, Lars Erik Hesbråten.

3. rekke: Jimmy Andersson, Magnus Eikrem Haugen - Linus Johansson, Jacob Berglund, Luke Moffatt.

4. rekke: Simen Løvhaug Hansen - Vetle Lindstad, Jørgen Langdalen, Ole Petter Øvergaard.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.