LILLEHAMMER: Frekke scoringer og gratulasjoner fra rekkekameratene.

Det er slik vi er vant til å se Joakim Jensen.
Knallhard jobbing og keeper- og forsvarsspill i toppklasse.
Det er slik vi er vant til å se Storhamar.
Etter en av de siste årenes dårligste perioder på hockeybanen, fikk vi se det igjen mot Lillehammer i går.

Dobbel-Jokke
Selv bryr ikke Joakim Jensen seg så mye om statistikken:

- Men det er deilig å juble igjen. Det føles som det er lenge siden jeg har gjort det for egne scoringer, forteller Jensen.
I går gjorde han det to ganger.
Og det var hans nettsus som snudde kampen i Kristins hall.
Da lagene entret isen før midtperioden, ledet Lillehammer 2-1.
Så giret Jensen om:
- Dette var utrolig viktig for oss. For laget sin del vet jeg ikke om det betyr så mye at akkurat jeg scorer mål, men for min egen del betyr det jo mye. Akkurat som Ruben sin jobb er å redde skudd, er min jobb å score mål. Jeg skal være en målscorer, og når jeg ikke gjør det, gjør jeg heller ikke jobben min, sier Jensen.

Første borteseier
Mens Jensen har spilt i Storhamar, har han aldri forlatt Lillehammer med tre poeng.

- Selv om jeg er fra Oslo har jeg skjønt at det betyr utrolig mye for alle i og rundt klubben at vi slår Lillehammer. Det var viktig å reise herfra med en seier. Det tror jeg ikke jeg har gjort før.
Han var glad for at laget viste offervilje:
- Vi er en prestasjonsgruppe som er fullt klar over at vi ikke har vært gode nok over en ganske lang periode. Hvis man ser på den arbeidsinnsatsen vi la ned i dag, og alle skuddene vi var nede og blokkerte, viste vi at vi virkelig ville vinne. En skikkelig lagseier betyr mye nå, forklarer Storhamar-vingen.

- Viktig at han scorer
Rekkekamerat Pål Johnsen var veldig fornøyd med at Jensen var tilbake med to mål i går:

- Han skal jo være en som scorer mål, og det gjorde han i dag. Det er viktig for sjøltilliten hans, og det er også veldig viktig for laget, sa Pål Johnsen etter 4-3-seieren i går.
Det er meninger han deler med trener Rune Gulliksen:
- Vi kaller han jo «sniper», og sammen med Skadsdammen er han jo på en måte målgarantisten vår. At han scorer er derfor veldig viktig. Han er utrolig god til å komme seg i posisjon til å gjøre mål, og i dag lyktes han godt med det. Men vi kan ikke forvente at han skal gjøre det hver gang, heller, sier Rune Gulliksen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00