HAMAR: Pål Johnsen ønsket først og fremst å skape litt stemning da han gikk knallhardt ut mot Lillehammer før den første kvartfinalen i forrige sesongs sluttspill. Det endte med brakseier 9-1 i den første kampen, men så raknet det helt for Storhamar som tapte de fire neste kampene.
«Jeg må si at jeg liker ikke Lillehammer. Det er ikke bare klubben, men alt rundt Lillehammer. Folkene der er ikke helt på nett. De mangler hockeykunnskap og hockeykultur. Du merker det når du spiller der oppe. Folk skriker som gale på opplagte avgjørelser. De har nok ikke så god peiling», sa Johnsen.

Ble oppringt

Både spillere, ledere og ikke minst publikum ga uttrykk for at de mislikte Johnsens uttalelse. Hevnen var i så måte søt med å slå ut Storhamar, men Johnsen har fått høre mer etter det.
- Det er noen som har ringt meg ja og sagt hva de mener. Jeg fikk mye pes en stund. De har lagt igjen meldinger på telefonsvareren min. Det var ikke verre enn at det var greit. I ettertid kan jeg jo si at det kanskje ikke var så lurt. Jeg ville skape litt stemning, men la hodet mitt på hoggestabben, sier Johnsen.

- Skal være sjefer

I dag møter han mange av de samme spillerne igjen på et Lillehammer-lag som er spådd å være blant de tre beste lagene i årets serie. Johnsen mener uansett at Storhamar skal være det beste laget på hjemmebane.
- Vi skal være sjefer i vår egen hall. Der skal vi kunne knipe alle. Vi er gode nok til det, mener Johnsen.
Samtidig har han respekt for kvaliteten i Lillehammers lag.
- De har kjøpt seg et bra lag. De har en god stamme, og de bør kjempe i toppen denne sesongen, sier Storhamar-kapteinen.
Han mener også at det er på tide å slå Lillehammer igjen.
- Vi tapte jo i sluttspillet mot dem, og så har vi spilt jevnt mot dem i oppkjøringen. Nå er det vår tur igjen synes jeg, sier Johnsen.
Lillehammer tapte to poeng mot Stjernen i åpningskampen, men fikk tre lette poeng mot Manglerud Star torsdag. Et toppet Lillehammer-lag vil nok uansett bite godt fra seg mot Storhamar.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.