(Sparta - Storhamar 2-3 etter straffer)

Storhamar har fått kritikk for manglende offervilje, lagmoral og disiplin den siste tiden. Lørdag minnet de endelig om CHL-versjonen av seg selv.

Smirnov fornøyd

Trener Aleksander Smirnov likte mye av det han fikk se lørdag kveld.

- Vi har mistet en del viktige poeng, men i dag spilte vi bra. Vi ga alt for seier, og jeg er veldig fornøyd. Vi spilte bra i offensiv sone, midtsonen, og det er jeg fornøyd med, sier han.

de la rose-skryt

Erik de la Rose, som hadde en tung kveld hjemme mot Stavanger torsdag, leverte en meget god kamp mot Sparta.

- Han er god offensivt, men han må jobbe med det defensive. Men i dag spilte han bra, sier Aleksander Smirnov.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.