HAMAR: Trener på Storhamars 1. divisjonslag i ishockey, Dan Ivar Karlsen, mener det kan være mulig for Webjørnsen å komme tilbake som ishockeyspiller:

- Det i hvert ikke umulig for Stian som hadde et stort talent. Jeg husker ham godt fra da jeg trente juniorlaget til Storhamar for noen år siden. Han var en spiller som utmerket seg. Og han var jo også fast på landslagene opp gjennom juniortiden, sier Karlsen.
Han har hatt med seg Webjørnsen i tre kamper.
Mot Lørenskog, da Storhamar vant 10-4, gjorde Webjørnsen to poeng.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.