HAMAR: Lars Erik Hesbråten er ikke skuddredd, og i går kom altså et nytt herlig bevis på det.
Begge veger.

Traff på samme sted
Vi tar egen sone først:
- Jeg fikk et skudd bak på leggen i 1. periode. Den var vond. I 3. perioden dekket jeg et nytt skudd, og pucken traff på samme sted.
Dermed feiret han seieren med en stor ispose bak på leggen.
Men han klaget ikke.
- Jeg er ikke skuddredd for å si det slik. Jeg dekker mange skudd, og tenker egentlig ikke på det. Det handler om å unngå smeller i ansiktet, men det blir en del blåmerker av det, sier Hesbråten, og viser fram ei stor blå rose på utsiden av det venstre kneet.

Scoret det første

Mellom slagskuddene i leggen tok Hesbråten tak framover. Han rundet Vålerenga-backen, og fikk pirket inn pucken bak Patrick DesRochers: 1-0.
- Det var utrolig deilig å slå Vålerenga. Nå har vi slått Lørenskog, Stavanger og Vålerenga. Det er herlige bonuspoeng. Vi har bra «go» i laget, og jobber for hverandre hele vegen, sier «Hes», som har seks scoringer så langt.

I 3. rekka

De siste kampene har Hesbråten spilt i 3. rekka.
Det er en ny utfordring.
- Jeg har stort sett spilt i 1. og 2. rekka de siste årene. Vi har en 0-0-rolle nå, og jeg synes vi har klart oss bra. Vi har produsert litt også, sier Hesbråten.
Trener Peter Johansson liker holdningene til 25-åringen.
- Han er ikke redd for å dekke skudd, og han scorer mål også. «Hes» er en herlig lagspiller, og utrolig viktig for oss, sier Johansson, og fortsetter:
- Jeg er kjempefornøyd med 3. rekka. Noen ganger bruker jeg dem mot de beste rekkene til motstanderen, og de har klart seg veldig bra, sier Dragons-treneren, som ikke var fornøyd med de to første periodene i går.
- De to første periodene var rotete, men vi tok oss opp i sisteperioden. Den var bra. Vi møtte et bra lag, og det var sterkt å vinne. Det gir sjøltillit.

Larrivèe gikk foran
Vålerenga kom tilbake etter 1-1-målet til Hesbråten. Jesper Hoel fikk vispe inn pucken uten forstyrrelser.
Begge målene kom i midtperioden.
Christian Larrivèe startet sisteperioden i utvisningsboksen, etter en omdiskutert situasjon og mye diskusjon.
Han brukte ikke mer enn seks sekunder på å revansjere seg. Kanadieren hoppet ut av utvisningsboksen, stjal pucken på blålinja, og parkerte Lars Erik Lund.
Pucken snek seg til slutt inn mellom leggskinnene til DesRochers.
Og banens beste ble matchvinner i en rotete kamp.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.