OSLO: Etter å ha tapt 4-0 mot serietoeren tirsdag og tilsvarende mot serielederen i går, er ikke Torbjørn Orskaug skremt av nivået.

- Vi har hatt våre muligheter. Mot Vålerenga skapte vi nok til å lede. Vi hadde marginer defensivt, i tillegg til å spille veldig hardt, smart og oppofrende i forsvar. Det er positivt at vi skapet sjanser, men ikke bra at vi ikke scorer. Skal vi vinne sånne kamper, er vi nødt til å være mer effektive, sier Orskaug, som var fornøyd med overgangsspillet.
- Der var vi bedre enn dem. Det er der vi har muligheten i sånne kamper, mener Orskaug, som ikke tenker sluttspill ennå,
- Vi ønsker å posisjonere oss best mulig fram mot sluttspillet, og det gjør vi bare ved å gå inn for å vinne hver eneste kamp.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.