HAMAR: Erik Kristiansen, Tom Erik Olsen og Ole Eskild Dahlstrøm er karer som alle har presentert det spektakulære i Storhamars hockeydrakt - bare for å nevne noen.

Tirsdag var det backen Andreas Hjelm som presenterte seg i Hamar OL-Amfi - til stor begeistring for hockeyelskerne.
- Fantastisk! sier Tom Erik Olsen.

Ikke samme fart
- Noe sånt har jeg ikke sett siden, ja, jeg så vel raidet i 2002 da Ole Eskild Dahlstrøm scoret i semifinalen mot Vålerenga. Men Ole Eskild hadde jo ikke den farten på skøytene som svensken, humrer Olsen.

Erik Kristiansen serverte en rekke supre scoringer i sin store karriere, og innledningsvis gir han denne småtørre karakteristikken av Andreas Hjelm sin scoring:
- Den var grei den. Ikke noe hokus pokus.

I skuddet
- Når så du en sånn scoring sist?

- Det pleier vel å skje et par ganger i løpet av sesongen. Andreas Hjelm er veldig god på skøyter, men jeg synes det var selve avslutningen som imponerte mest. Han skjøt på et veldig riktig tidspunkt. Akkurat idet Lillehammer-keeperen begynte å forberede seg på skuddet og var på vei ut, smalt det. Han skjøt på et helt riktig tidspunkt. Også hjelper det å gå bra på skøyter og ha god balanse som Hjelm har. Det var viktig mot Lillehammer, for backene deres var ikke de mest bevegelige.
- Når scoret du selv et slik mål?
- Nei, sånne ting går jeg ikke rundt og husker lenger, sier Mester-Erik.
Men det er mange andre som husker det…
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.