Hamar
HA-sporten blir med og teller hver krone som kommer inn i form av aksjer, gaver og nye sponsorinntekter for Storhamar Dragons. På den måten kan leserne følge med på utviklingen av redningsaksjonen for Storhamar Dragons.
Innen nyttår må det skaffes minst 1.910.000 kroner for å unngå at ishockeyforbundet straffer Dragons.
- Målet er å skaffe 2,5 millioner kroner slik at vi har litt å gå på til videre drift også, presiserer daglig leder Erik Kristiansen.
Han har aldri opplevd maken til entusiasme blant vanlige folk i forbindelse med en redningsaksjon.
- Det er helt rått hvordan folk stiller opp nå. Det er tydelig at det er mange som vil unngå at Storhamar får minuspoeng, sier Kristiansen.
Men han påpeker at uten den sportslige oppturen Storhamar har hatt i år, så ville ikke dette vært mulig.
- Effekten er nok ti ganger så stor når laget gjør det bra, sier han.
Men Kristiansen er også enig i at det første vedtaket fra forbundet på 15 minuspoeng, faktisk ser ut til å gi en positiv effekt.
- Det ga en sympatieffekt at de ville straffe oss før vi hadde fått muligheten til å komme i mål.
I går kveld hadde aksjonen totalt passert utrolige 400.000 kroner i aksjesalg, gaver og nye sponsorkontrakter.
Som eksempel nådde de tre yrkesfaglærerne Fred Søby, Erik Stenberg og Jimmy Stensby ved Stange videregående skole om lag 150.000 kroner i går med sin aksjebrevkampanje på Facebook.
Dragons-trener Michael Smithurst er også overveldet over den enorme støtten.
- Jeg tror det er summen av gode sportslige resultater og at folk samler seg når man føler seg urettferdig behandlet vi ser nå, sier Smithurst, som håper på en god kamp mot VIF på Jordal i morgen for å bevare effekten.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.