HAMAR: Carl Oscar Bøe Andersen, daglig leder i Storhamar Dragons, har ikke opplevd Webjørnsen så mye.

- Han jobber jo i drift, så det er Tommy Larsen som ser mest til ham. Men det jeg har sett til Stian, har vært veldig positivt. Han har gitt et godt inntrykk, sier Coba.
- Vi var ikke i tvil om å gi ham sjansen når vi ble spurt om å registrere han som spiller for 1. divisjon. Det virker som han passer godt i miljøet, og det er veldig positivt at han er fra hockeymiljøet.
- Det gjør det sikkert lettere for ham. Jeg håper at dette kan bidra til at han kommer seg ordentlig på beina igjen, fortsetter Andersen.
Markedssjef Espen Bjørkheim forteller at han har opplevd at innsatte som får muligheten til å jobbe i idrettslag, har fungert veldig bra:
- Jeg kjenner til dette fra HamKam også. I både HamKam og her i Dragons har vi gitt dem tillit og ansvar, og da har gått veldig bra, sier han.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.