HAMAR: Han har fylt 35 år, men i går så Pål Johnsen ut som en unggutt igjen.
Kvikkere, mer villig til å gå på skøyter og full av innsats:
Som da han frekt stjal pucken i første periode, og sørget for at Christian Larrivée kunne kline gummiskiva opp i krysset.
Som da han serverte Jimmy Andersson på vinnermålet i starten av 3. periode.
Og som da han jobbet så hardt helt på tampen at han ble liggende på isen da dommeren blåste av etter skikkelig Sparta-press.
Og da snakker vi om å bli liggende lenge.

Helt ærlig

- Jeg gir alltid alt jeg, men i dag hadde jeg og laget en enorm energi. Etter å ha lest om politikernes velvilje til å gi klubben en sjanse til å overleve, var i hvert fall jeg lett i kroppen. I dag spilte jeg ikke bare for Storhamar-fans, men for hele kommunen, sier en oppriktig takknemlig Pål Johnsen.
Lagkapteinen har de siste ukene vært dønn ærlig, noe som har irritert noen i Dragons-miljøet.
Da de økonomiske problemene seilet opp og alvoret kom for en dag, sa Johnsen at han skjønte om noen var lei av at klubben og idretten trengte hjelp fra kommunen.
- Det er fælt at vi må ha hjelp i igjen, men jeg tror Storhamar er viktig for Hamar by. Klubben har gjort mye for barnehager, skoler, unger og ungdommer, sa Johnsen etter seieren mot Sparta.

Fikk skryt av Larrivée

Rekka med Johnsen, Christian Larrivée og Andre Bjørge Paulsen scoret to av Storhamars tre mål mot Sparta, ett av dem i overtall.
Larrivée var imponert over Johnsen tirsdag.
- Det er alltid morsomt å spille med Pål, han har et godt hockeyhodet, men i dag var han helt rå. Han holdt et utrolig tempo. Jeg scoret ett mål, men burde ha scoret fire-fem. Så mange sjanser hadde jeg, og flere takket være Pål.
Larrivée var så godt som alene med keeper to ganger i den tredje perioden, men fikk for god tid.
- Jeg tenkte nok litt for mye. Før kampen sa Pål Johnsen at jeg skulle skyte mer, men etter alle sjansene i dag, sa han at jeg kanskje skulle sende pucken videre litt mer, ler Larrivée.

Varaordføreren gratulerte

Varaordfører Geir Byberg (KrF), kjent som hockeyentusiast i flere år, gratulerte laget i garderoben etter kampen, før pressen fikk lov til å komme inn.
Han fikk både takk og flere spørsmål som han svarte på.
- For kommunen er det viktig å gi klubben en mulighet, men ved ikke å gi hele beløpet på 4,3 millioner kroner som klubben trenger, men 2,5 mill. kroner, gir vi et signal til kreditorer og andre at også de må gjøre en innsats, sa Byberg til Dragons-miljøet.
Pål Johnsen og Co. takket med litt ekstra guts og glede på isen i går, og håper det sprer seg.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.