OSLO: - Hvis vi skal se på det negative, synes jeg ikke vi startet kampen bra. Det var bra de første fem minuttene, men resten av første halvdel var ikke bra nok, og da vant vi ikke nærkampene, sier Peter Johansson, som mener det handler om detaljer.
Men så skjedde det noe.
- Jeg mener 3. rekka fikk oss inn igjen i kampen. Martin taklet og Fredrik gikk på skøyter. Det så ut til å gi oss ny energi. Jeg synes Martin har tatt veldig store steg utover i sesongen, sier Johansson om Hamar-gutten som er blitt en livsviktig brikke i undertall.
- Hyggelig å høre det. Det er en del av jobben vår. Men jeg hadde noen sjanser jeg burde satt. Vi har scoret litt for lite. Men løsner det, så løsner det, sier Blakseth Huse.
Det tror også Johansson.
- Vi er ikke nok på hugget. Vålerenga er kanskje seriens beste lag foran eget mål. De stoler på at keeperen tar den første, og er flinke til å rydde unna returene. Der må vi bli bedre, sier Johansson, som sier han ikke er redd for at det skal løsne, fordi han har spillere som kan stå fram.
- Det så vi i dag. Andreas (Gröndahl) og Christian (Larrivèe) var nesten borte i starten, men så kom de og avgjorde på slutten. Det er derfor vi har sånne spillere, sier Peter Johansson.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.