HAMAR: Johnsson trakk fram tre mann etter kampen i Mjölby: Holtet, foruten Jens Skålberg og tomålsskytteren Jesper Mattsson.

Marius Holtet spilte i femmer med Domenik Granak, Martin Sevc (backer), Peter Nordström og Jörgen Jönsson.
Hamar-gutten har spilt i fire av fem treningskamper og glir bare bedre og bedre inn i sine nye omgivelser.

Skolert
- Han er en spiller som er vel skolert. Han har gått gjennom alle stegene i vår talentutvikling og ble spådd en lysende framtid. Dessverre fikk vi aldri høste fruktene av hans talent da, men det håper vi å gjøre nå, sier sportssjef Thomas Rundquvist om Holtet.

Marius har en typisk defensiv rolle i Färjestad:
- Det er jeg vant til etter fire sesonger i AHL, sier Marius.
Linköping er foreløpig det store laget i Nordic Cup. De står med fem strake seirer og la grunnlaget for tirsdagens seier gjennom en solid 2. periode.
Tomålsscorer Jesper Mattson ga Färjestad ledelsen, men Linköping vant 2. periode 3-1.

ishockeyfakta
Treningskamp ishockey (Nordic Trophy):
Linköping - Färjestad 3-2 (0-1, 3-1, 0-0.)
Mål: 0-1 (09.18) Jesper Mattsson (Mikael Johansson, Rickard Wallin)., 1-1 (23.09) Sebastian Lauritzen (Pontus Pettersson), 2-1 (33.32) Joakim Eriksson (Daniel Fernholm), 3-1 (34.45) Fredrik Ernwall (Jaroslav Hlinka), 3-2 (38.59) Matttsson (Mikael Johansson, Wallin).
Skudd: 29-30 (6-11, 18-10, 5-9).
Utvisninger: Linköping 7x2, Färjestad 7x2.
Dommere: Mikael Lundqvist, Søren Persson.
1265 tilskuere.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.