HAMAR: Den tidligere Storhamar- og Vålerenga-treneren vingler fra å gi Storhamar et knepent tips til å vippe over til Lillehammers fordel.
- Det er helt åpent. Den som har marginene på sin side vinner. Kanskje kan det være at Storhamar har hjemmebane i en sjuende kamp som avgjør, sier Petter Thoresen til HA-sporten.
Han mener Sparta er soleklare favoritter mot Rosenborg, at Vålerenga slår ut Lørenskog og at Stavanger selvsagt tar seg av Frisk Asker.
Men Storhamar-Lillehammer er helt åpent.
- Storhamar kan være vanskelige å score på, uten at jeg har fått helt tak på hvorfor. Det er ikke så lett å komme til skudd på dem. Men jeg synes Lillehammer er hvassere på løpersiden. De har to virkelig gode rekker som kommer til å spille mye. Jeg tror også de tåler mye spilletid, sier Thoresen og sikter til rekkene med Andreas Martinsen, Evan Cherie og Joakim Eidsæther i den ene og Stian Høygård, Gino Guyer og Justin Boström i den andre.
- Men Storhamar har en bedre målvakt enn Lillehammer. Storhamar, Sparta, Stavanger og Vålerenga har de beste målvaktene, presiserer Thoresen.
Hvis han skal sett terningkast på begge lagene ender han slik:
Storhamar
Målvakt: 5
Backer: 3
Løpere: 3
Overtallsspill: 3
Undertallsspill: 5
Trener/taktikk: 4
Lillehammer
Målvakt: 4
Backer: 3
Løpere: 5
Overtallsspill: 5
Undertallsspill: 4

Trener/taktikk: 4
I sum gir det 25-24-favør til Lillehammer, men Thoresen mener Storhamar skal ha ett ekstrapoeng for en ekstra hjemmekamp. Og han vil gi dem ett ekstrapoeng for at de er smartere i forhold til å unngå utvisninger.
Da får vi 26-25 til Storhamar.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.