HAMAR: Storhamar satte scoringsrekord for sesongen med åtte fulltreffere.

De holdt også nullen for første gang i år.
Likevel huskes nok kampen best for tre øyeblikk.
Hans Gardli Stubruds 3-0-scoring.
Stubruds 4-0-scoring.
Og Eirik Børresens 7-0-mål, som var hans første på A-nivå.

Maktdemonstrasjon
La oss ta Stubrud først.

3-0 var en ren maktdemonstrasjon av teknikk, fart, balanse og styrke. Han fikk pucken av Martin Blakseth Huse like ved egen blålinje og satte fart. Sekunder senere smalt gummiskiva i nettaket.
- Jeg bare bestemte meg. Vanligvis venter nok backen at man skal trampe rundt. Jeg ville heller prøve å være litt uortodoks. Det funket, smiler Stubrud.
Tidligere storspiller Ole Eskild Dahlstrøm har scoret noen fine mål opp gjennom årene, han også. Men han tror ikke han hadde klart å kopiere Stubruds første mål.
- Det hadde jeg ikke beinstyrke og rykk til. Hans er unik. Det andre har jeg derimot gjort flere ganger, sier Dahlstrøm smilende, om situasjonen da Stubrud tok med seg pucken fra rundvantet, fintet ut det som var av hindringer og sikret 4-0-ledelse etter 1. periode.
Furusets målvakt tørker nok ketchupflekker av trøya ennå.

Kan ikke si noe nå
Men, dessverre for Storhamar, rekker Hans bare tre matcher til før han legger ut på sin mye omtalte åttemånederstur til Sør Amerika og India.

Dahlstrøm mener klubben må strekke seg langt for å overtale Stubrud til å fortsette å forbløffe med sin isdans.
- Jeg vil strekke meg så langt at jeg vil nusse tærne hans. Går jeg lengre enn det, havner jeg vel i fengsel. Men uansett hva han velger, er det veldig hyggelig at hans sorti som hockeyspiller ikke ble å spille kassegitar på landet, humrer Ole Eskild Dahlstrøm.
Stubrud selv ønsker ikke å fokusere på framtida nå.
- Nå vil jeg bare samle mest mulig inntrykk. Det er veldig gøy å spille hockey om dagen, spesielt med Huse og Hillestad.

Vil etablere seg
Så til tidligere nevnte Eirik Børresen. Etter fint spill av 4. rekkekameratene, satte han pucken sikkert i nettet.

- En litt kjedelig avslutning nede i spakhjørnet, men ellers artig at han scoret, spøker Dahlstrøm.
Mikkel Stensrud spilte fram til Martin Brandsnes, som noterte seg for målgivende i sin debut, da han la tilbake til Børresen.
- Det føltes veldig godt å score. Forarbeidet var bra, så det var egentlig bare å skyte, sier 17-åringen, som oppsummerte kampen ganske greit.
- Jeg synes vi hadde bra kontroll hele veien, og med 4-0-ledelse etter 1. periode, var det egentlig kjørt. Dette ga mersmak, og jeg håper jeg kan etablere meg mer på A-laget framover.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00