LILLEHAMMER: Johansson brukte noen ekstra minutter bak garderobedøra i går kveld.
Etterpå ville han ikke avsløre noe om det som ble sagt.
Men han er klar på hva som må skje til i morgen.
- For det første må vi ta bort alle feil som gir dem store sjanser, og så må vi stå fram alle. Det er for mange spillere som blir for små. Nå har vi bare må-vinne-matcher framover, og jeg har fortsatt stor tro på laget, men alle må forstå hva det innebærer.
Hjemmelaget tok ledelsen på en styring i går, og fikk masse energi igjen. På 2-0 gikk dragene seg helt bort i undertall og 3-1 kom i fem mot tre før 4-1 kom i Storhamars overtall etter puckmist på offensiv blå.
Johansson skryter litt av Lillehammer, og synes de nå spiller den typen hockey som førte Storhamar opp i medaljestriden tidligere i sesongen:
- Lillehammer vinner matchen på en måte: De jobber hardt for hverandre, spiller enkelt og vokser på målene. Det er det som har tatt oss hit vi er, og nå må vi finne tilbake til det, sier Johansson, som aldri har ligget under 1-3 i et sluttspill, men som bryr seg døyten om slik statistikk.
- Vi har satt oss i en utfordrende situasjon, nå vi være ydmyke og gjøre jobben som skal til.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.